Inhoudsopgave

  1. Online seks contact vinden
  2. Een goede eerste indruk voor het vinden van een sekscontact
  3. Gratis sekscontacten
  4. Sekscontacten online
  5. Sexting met je seks contact
  6. Van sekscontact naar seksdate
  7. Seks contacten zijn mensen
  8. Wel of geen sekscontact

Er is veel meer openheid over seks en steeds meer mensen zijn dan ook op zoek naar seks contact. Internet is onderdeel van ons dagelijkse leven geworden en de meeste contacten worden op die manier dan ook onderhouden. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen online op zoek gaan naar seks contacten. Maar hoe vind je nou een seks contact met wie jij een spannende en ondeugende klik hebt en met wie jij verder kunt gaan dan simpelweg chatten?

Online seks contact vinden

Om succesvol te zijn in het vinden van een online sekscontact is het belangrijk dat je weet wat je precies wilt. En wanneer jij dit niet weet dan is het belangrijk dat je hier open over bent. Het is makkelijk om online nieuwe contacten op te doen. Ook voor seks. Steeds meer seks dating sites bieden mogelijkheden om andere mensen te leren kennen op een pikante manier. Zo zijn er seks dating sites waar je kunt sekschatten , berichtjes uit wisselen en zelfs webcammen.

Het is om te beginnen belangrijk om te bepalen op wat voor een soort seks dating site jij op zoek gaat naar sekscontacten. Zoek jij bijvoorbeeld iets heel specifieks, dan is daar geheid ook een platform voor te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde leeftijd, specifieke seksuele voorkeuren of kinky seks.

Ook wanneer jij op zoek bent naar een bepaalde vorm van seks contact, dan is er een wereld van mogelijkheden. Ben jij op zoek naar een langdurige seks relatie of zie jij een one-night-stand meer zitten. Misschien wil je wel alleen maar chatten en iemand nooit in het echt ontmoeten. Het kan online allemaal.

Een goede eerste indruk voor het vinden van een sekscontact

Wanneer je op zoek bent naar een sekscontact is jouw profiel erg belangrijk. Het is de eerste indruk die iemand van je krijgt en bepaalt of ze meer contact met jou willen of niet. Steek dus tijd en energie in het opzetten van een goed profiel. Daarvoor is het belangrijk dat je weet wat je wilt of juist wat je niet wilt, maar ook dat je weet wat je te bieden hebt.

Het begint met je profielfoto. Aan de hand daarvan bepalen andere mensen online of ze meer van je willen weten en of ze contact met je willen om te kijken of een seks contact er in zit. Het meest succesvol zijn profielen met een duidelijke en positieve profielfoto. Niet iedereen wilt echter herkenbaar online staan, dus je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een deel van een foto te plaatsen. Wil jij helemaal geen foto van jezelf plaatsen, ook al is het onherkenbaar, dan is het toch een goed idee om een afbeelding te plaatsen. Kies dan bijvoorbeeld voor iets wat aansluit bij jouw seksuele voorkeuren of een van je hobby's.

In je profieltekst kun je aangeven wie jij bent, wat je zoekt en wenst, maar ook wat je te bieden hebt. Ben jij bijvoorbeeld niet op zoek naar een relatie, maar puur naar seks, dan is het verstandig om dit in je profiel te vermelden. Laat ook iets van je persoonlijkheid doorschemeren. Dit kan onbelangrijk lijken op een website waar de leden op zoek zijn naar seks contacten, maar je dient het eigenlijk te zien zoals het normale leven waarin je ook meer van iemand wilt weten voor je er mee het bed in duikt. Dit is alleen niet het geval wanneer je iemand oppikt in de kroeg en mee naar huis neemt voor een nachtelijk pleziertje, maar zelfs dan doe je dat met iemand die jou meer dan alleen lichamelijk aanspreekt. Hou je profieltekst kort en bondig, maar probeer te voorkomen dat het een opsommende eisenlijst wordt.

Op de meeste websites waar jij op zoek kunt naar sekscontacten, kun je meer dan alleen een profielfoto plaatsen. Dit is altijd aan te raden, hoe meer iemand van jou ziet, hoe sneller ze ook geneigd zijn om je aan te spreken wanneer het diegene bevalt wat ze zien. Plaats geen foto's waar je met anderen op staat, waar je heel vaag op staat of foto's die verder niet op jou van toepassing zijn. De verbeelding kan een loopje met iemand nemen en je kunt zomaar een verkeerde indruk achterlaten. Sexy foto's zijn altijd fijn voor anderen om te bekijken, maar bedenk je goed of jij zo online te vinden wilt zijn en bedenk je ook dat sexy iets heel anders is als plat. Je wilt natuurlijk ook niet meteen alles prijsgeven, maar iets voor de verbeelding of voor een persoonlijk gesprek over laten.

Gratis sekscontacten

Online vind je een hoop mogelijkheden om gratis een sekscontact te vinden, maar heel vaak worden er voor bepaalde functies of mogelijkheden toch een vergoeding gevraagd. Bij de ene website is dit voor het onderhouden van je gratis sekscontacten en op andere sites is het om meer zichtbaar aanwezig te zijn. Dit hangt af van de seksdating website waar jij je aanmeldt en je kunt dit op voorhand makkelijk uitzoeken door bijvoorbeeld reviews en gebruikerservaringen te lezen.

Gratis een sekscontact vinden is zelden mogelijk. Soms krijg je gratis "sekschat" credits op websites, maar in de meeste gevallen dien je toch meerdere credits aan te schaffen of een abonnement te nemen. Afhankelijk van jou en je skills en waar je naar op zoek bent, kun je kiezen voor credits of een abonnement.

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar meerdere sekscontacten en wil je dit ook gedurende een bepaalde periode intensief doen, dan kan een abonnement heel voordelig uitpakken. Zoek jij echter een enkele persoon om een seksrelatie mee op te bouwen, dan kan een bundel credits weer voordeliger zijn. Aan een abonnement zit je meestal een jaar vast, maar dan is het gebruik van de website verder ook kosteloos. Wanneer je veel communiceert via de website kan het met credits snel duur worden. Het is dan zaak dat je veel zelfdiscipline hebt in het gebruiken van je credits, of het moet je niet uitmaken, dat kan natuurlijk ook.

Sekscontacten online

Wanneer jij je hebt aangemeld op een seks dating website en je gaat op zoek naar seks contacten, dan is het belangrijk dat je weet hoe je online communiceert. Dat is namelijk heel anders dan in het dagelijkse leven. Meestal bestaat het eerste contact voornamelijk puur uit tekst. Berichtjes, chats, ze zijn leuk en spannend, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat iets wat jij zegt heel anders over komt dan je zo zou denken.

Gelukkig kun je tegenwoordig emoticons gebruiken om je gevoel erbij te verduidelijken, maar dit is lang niet altijd voldoende. Wat kan helpen is om je voor te stellen hoe jij zou reageren als je een bepaald berichtje ontvangt en het kan ook helpen om het voor jezelf eerst hardop voor te lezen om te kijken hoe het over komt. Probeer in ieder geval altijd duidelijk te zijn. Het heeft geen zin om vage toespelingen te maken, al kan het wel heel positief werken als je goed met woorden kunt spelen.

Behandel je online seks contact niet als een lustobject. Dit kan later wel wenselijk zijn, maar dan weet de ander al dat je meer in diegene ziet dan een stuk vlees. Toon in eerste instantie vooral interesse in de persoonlijkheid van de ander. Wie is diegene achter het profiel dat jou zo aanspreekt. Je kunt wel een standaard berichtje naar verschillende leden sturen, maar het sorteert meer effect wanneer je ieder lid dat jou bevalt op een persoonlijke manier benadert.

Wanneer er wederzijdse interesse is, dan wil je die interesse ook in stand houden. Dit doe je door geregeld een berichtje te sturen en gesprekken te voeren. Denk dan bijvoorbeeld 's morgens vroeg iemand een ondeugende dag wensen of voor het slapen gaan iemand een goede nachtrust toewensen. Ook wanneer je al ondeugende en pikante gesprekjes met je online seks contacten voert, dan wil je niet dat het alleen nog daar over gaat. Ook al is het wel belangrijk om ook dat in stand te houden en uit te diepen. Sexting is erg belangrijk bij het vinden van de juiste sekscontacten.

Sexting met je seks contact

Sexting is het voeren van ondeugende en pikante gesprekjes met je seks contact. Soms begeleid met foto's en video's. Het is ook een ideale manier en het kan erg bevredigend zijn om te ontdekken of jullie een seksuele match zijn. Door elkaar te vertellen wat je wel en niet lekker vindt of wat je nog uit wilt proberen en waar je over fantaseert, leer je elkaar op seksueel vlak kennen en weet je nog voor je elkaar in het echt ontmoet hoe je elkaar kunt verwennen en bevredigen.

Vooral wanneer je elkaar op een seks dating website leert kennen, is het makkelijk om van het normale gesprek over te gaan op sexting. Maar dit wil niet zeggen dat je het alleen nog maar over seks hoeft te hebben of dat het plat moet worden. Het werkt juist heel goed om elkaars fantasie te prikkelen en aan het werk te zetten.

Maak het spannend door te vertellen hoe jij een en ander voor je ziet. Omschrijf niet alleen de handelingen die je bij elkaar wilt verrichten, maar vertel in welke omgeving jullie je bevinden, wat jullie aan hebben, hoe jullie naar elkaar kijken. Hoe meer details je vertelt, hoe meer je de fantasie van de ander ook aan het werk zet.

Vind je het moeilijk om na een gewoon gesprek over te gaan op sexting met je seks contact, dan kun je beginnen met simpele vragen te stellen. Wat vind jij lekker? Wat wil je absoluut niet doen? Hou jij ook zo van …? Wanneer jullie daar een beetje op weg mee zijn dan kun je de vragen uitbreiden door te vragen naar geheime fantasietjes of kinky wensen en dit verder uitdiepen.

Ben wel bedachtzaam over sexy foto's die je naar iemand stuurt die je nog niet echt kent. Je weet nooit met wie die foto's nog meer gedeeld worden en wanneer je een foto via een service verstuurt dan staan die foto's ergens in een database. Een goede seks dating website zal zorgen dat deze database goed beveiligd is zodat er niks met je foto's kan gebeuren.

Let ook goed op naar wie je deze foto's of video's dan stuurt. Je wilt je niet vergissen en het per ongeluk naar een familielid of een ander sekscontact sturen. En je wilt ook wel zeker weten dat de ander open staat voor sexting.

Van sekscontact naar seksdate

Uiteindelijk is het wel zo prettig als je sekscontact online een sekscontact in het echte leven wordt. Dus dat je het online sekscontact omzet naar een seksdate. Wanneer je het niet direct wilt vragen of wanneer je dit al gedaan hebt, maar geen respons daarop hebt gekregen is het weer tijd om de fantasie van je sekscontact op volle toeren te laten draaien.

Vertel hoe jij de eerste ontmoeting tussen jullie voor je ziet. Beschrijf hoe jij je voelt, in welke omgeving jullie afspreken en hoe jij denkt dat de date verloopt. Maak het sexy en pikant, maar ga niet uit van seks. Jouw sekscontact zal hier door wel over seks na gaan denken en zichzelf afvragen waarom dat geen onderdeel van de date is. Jullie zijn immers sekscontacten online.

Door er op deze manier mee om te gaan verhoog je het verlangen en de lust van je sekscontact. Hoe groter het verlangen naar jou is, des te sneller zal diegene ook af willen spreken met jou. Zorg ervoor dat tussen jullie duidelijk is wat jullie verwachten van het sekscontact in de normale wereld. Op het wereld wijde web kunnen mensen zich nog al eens mee laten slepen en misschien wel over dingen fantaseren die ze niet echt waar willen maken.

Seks contacten zijn mensen

Vooral online seks contacten worden vaak anders bekeken dan normale dagelijkse contacten. Je schrijft met elkaar, geilt elkaar op, stuurt misschien wat foto's, en daarbuiten hebben jullie allebei een leven. Er wordt vaak makkelijk omgegaan met online sekscontacten. Je antwoord misschien niet zo snel als je normaliter bij mensen zou doen. Dat komt omdat het een soort van fantasie is die je aan en uit kan zetten naar gelang hoe jij je voelt.

Wil je echter succesvol zijn in het opdoen van sekscontacten online dan is het wel belangrijk dat je de ander online al behandelt zoals je iemand uit je normale contactenkring ook zou behandelen. Met wederzijds respect, vol aandacht (al wil je dat ook niet overdrijven).

Zorg dat de ander zich vrij voelt om open en eerlijk, maar vooral zichzelf naar jou toe te zijn. Dat doe je om te beginnen door ook jezelf te zijn. Wanneer je nerveus bent, zeg dit dan gewoon. Maak je normaal rare grapjes, doe dat nu dan ook. Heb je seksuele fantasietjes waarvan jij denkt dat het niet standaard is, schaam je dan niet, maar vertel het gewoon. Hiermee open jij de deuren voor de ander om ook zo naar jou toe te zijn en je komt er meteen achter of jullie echt bij elkaar passen of niet.

Het kan zomaar zo zijn dat jullie elkaar in het echt ontmoeten en dat het toch niet blijkt te klikken. Spreek dus af op een publieke locatie en bespreek op voorhand hoe jullie er mee omgaan als een seksdate er toch niet in zit. Ga ook altijd met je eigen vervoer of zorg dat je genoeg geld voor het openbaar vervoer of een taxi hebt.

Wel of geen sekscontact

Als je nog nooit een sekscontact hebt gehad, kan het een grote stap lijken, maar wanneer je eenmaal contact hebt met mensen die een sekscontact zouden kunnen worden, dan zul je snel merken dat het allemaal vanzelf en soepel verloopt. Seks is niet meer iets wat je maar met een of een paar personen beleeft, maar een onderdeel van jezelf dat je dient te onderzoeken om er goed van te kunnen genieten en hoe meer sekscontacten jij hebt, hoe beter jij er ook achter komt wat je wel en wat je niet prettig vindt.

Meld je daarom aan op verschillende seks dating websites en seks chat websites om allerlei contacten op te doen en zo nog meer kans te maken om jouw ideale sekscontact te vinden. In de tijd dat je normaal een date hebt, kun je nu gesprekken voeren met meerdere sekscontacten tegelijk. Hierdoor is de kans op een succesvolle seksdate met een sekscontact waar het ook echt mee klikt veel groter dan wanneer je meteen gaat daten.

Ontdek nieuwe sekscontacten en maak al jouw seksuele fantasietjes met online contacten waar om vervolgens de lekkerste sekscontacten te kiezen om met hen in het echt leven een seksdate mee af te spreken en een spetterend seks avontuur te beleven.