Is jouw relatie ook op de klippen gelopen? Even geen zin in allerlei verplichtingen zoals familiebezoeken, verjaardagen etc. Je wilt gewoon even lang leven het vrijgezellen leven leiden. Dat begrijpen wij heel goed want het geeft een enorm vrij gevoel. Als vrijgezel wil je natuurlijk nog wel regelmatig seksueel contact beleven. Hoe ga je ermee om? Hoe vind ik een seksbuddy? In dit artikel gaan we hier wat dieper op in we vertellen je de Do’s en Don’ts en hoe je dit seksueel contact op een goed manier kun onderhouden.

Waarom een fuckbuddy zo fijn is

In de huidige maatschappij is het soms lastig om een moment voor ons zelf te vinden. We zijn altijd maar bezig met onze fulltime jobs en hebben weinig tijd om echt te ontspannen. Dan hebben we vaak ook nog een relatie waarbij allerlei verplichtingen komen kijken. Als single kun je hier gedeeltelijk aan ontspannen. Natuurlijk moet je als single ook gewoon werken, maar je staat wel met wat meer vrijheid in het leven.

Lusten zonder de lasten

Als vrijgezel ben je vooral opzoek naar de lusten zonder de lasten. Laat een fuckbuddy nou precies in de dit plaatje passen. Maar hoe vind ik een fuckbuddy en misschien nog belangrijker hoe houd ik deze vast zonder dat ze verliefd word of een relatie met je wil. Een seksmaatje ontmoeten is op zich niet zo moeilijk. Via de vele sites waar wij reviews over schrijven moet het vinden van een sekscontact niet zo lastig zijn. Je spreekt een keer met elkaar af en je hebt seks, maar blijft het hier ook bij? Bij het hebben van seksueel contact komen er allerlei stofjes vrij in de hersenen. Stofjes die ervoor zorgen dat je jezelf verbonden voelt met die persoon. Maar laat dat nou juist hetgeen zijn wat we niet willen. We willen single zijn en zo veel mogelijk seks met verschillende vrouwen beleven in deze periode.

Do’s en Don’ts met een fuckbuddy

  • Spreek niet te snel opnieuw af met deze persoon. Hanteer minimaal 1 week voordat je weer opnieuw met deze persoon afspreekt.
  • Houdt het contact zo minimaal mogelijk na de eerste keer seks. Probeer het contact precies sterk genoeg te houden dat je nog wel met elkaar kunt afspreken. Maar ga geen lange gesprekken voeren via de sekschat of op whatsapp
  • Houdt andere seksafspraakjes geheim voor deze persoon. Je wilt het gevoel geven dat je alleen met hem of haar op dit moment seksueel contact hebt.
  • Goede seks! Ja want zeg nou eerlijk als je hem of haar geen goede seks geeft waarom zou die genen dan een seksuele relatie met jou willen? Zorg er dus voor dat je alles in de strijd gooit.